Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieSlovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Adresa vzdelávacej inštitúcieTr. A. Hlinku 609/2, 949 76 Nitra
Názov vzdelávacieho programuSyrárstvo
Názov moduluSyrárstvo
Celkový rozsah40,0
Číslo potvrdenia o akreditácii3257/2018/14/3
Dátum vydania potvrdenia30. 1. 2018
Cieľová skupinaOsoby so záujmom o spracovania mlieka na syry, osoby so záujmom o podnikanie v oblasti výroby a spracovania mlieka.
Profil absolventaAbsolvent vzdelávacieho programu vláda teoreticky aj prakticky ukazovatele technologickej kvality mlieka a ostatných materiálov potrebných k výrobe syrov. Oboznámi sa a získa praktické poznatky zo základov výroby syrov, praktické skúsenosti z posúdenia chýb syrov a vie predchádzať ich vzniku. Získa vedomosti z oblasti správnej výrobnej praxe a uplatňovania systému HACCP pri spracovaní mlieka. Má znalosti o podmienkach certifikácie mliečnych výrobkov. Nadobudnuté vedomosti, zručnosti a schopnosti umožnia lepšiu spôsobilosť na výkon pracovnej činnosti súvisiacej s výrobou syrov.
Odborný garantIng. Peter Zajác PhD.
LektoriIng. Jana Tkáčová PhD., Ing. Jozef Čapla PhD., Ing. Peter Zajác PhD., prof. Ing. Dana Tančinová PhD.