Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieHotelová akadémia
Adresa vzdelávacej inštitúcieHlinská 31, 010 01 Žilina
Názov vzdelávacieho programuCukrár - Cukrárka
Názov moduluCukrár - Cukrárka
Celkový rozsah280,0
Číslo potvrdenia o akreditácii3328/2020/97/1
Dátum vydania potvrdenia3. 11. 2020
Cieľová skupinaOsoby so záujmom získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon činnosti cukrára - cukrárky.
Profil absolventaAbsolvent vzdelávacieho programu ovláda zásady osobnej a prevádzkovej hygieny v cukrárskej výrobe. Pozná používané suroviny, ich technologické vlastnosti, pozná zásady ich skladovania.Ovláda základné technologické výpočty používané pri výrobe.Vie zhotovovať cukrárske výrobky, pozná zásady ich skladovania, balenia a expedovania. Vie používať stroje a zariadenia pri cukrárenskej výrobe. Pozná vedenie prevádzkovej evidencie pri výrobe a predaji cukrárenských výrobkov.
Odborný garantMgr. Viera Hýllová
LektoriIng. Ľuboslava Ťažká , Ing. Katarína Rovňáková , Mgr. Michaela Záňová , Mgr. Viera Hýllová