Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieSWOT spol. s r.o.
Adresa vzdelávacej inštitúcieIvana Krasku 14, 934 01 Levice
Názov vzdelávacieho programuKuchár - kuchárka
Názov moduluZáklady práce vo výrobnom stredisku
Celkový rozsah110,0
Číslo potvrdenia o akreditácii2008/2020/60/4
Dátum vydania potvrdenia23. 9. 2020
Cieľová skupinaOsoby so záujmom získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon činnosti kuchára - kuchárky.
Profil absolventaAbsolvent modulu ovláda zásady bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, ekonomické a právne predpisy nevyhnutné pre výkon činnosti v prevádzke spoločného stravovania, pozná suroviny, potraviny a nápoje používané vo výrobnom stredisku. Ovláda technologické postupy prípravy pokrmov a ich charakteristiku, kalkulácie a výpočty množstva spotreby surovín. Pozná odbornú terminológiu, základné gastronomické pravidlá a zásady zostavovania jedálnych a nápojových lístkov, zásady organizácie práce, strojové a technologické vybavenie a zariadenie prevádzok, ich využitie a ošetrovanie.
Odborný garantIng. Mária Vnuková
LektoriBc. Antónia Kotorová , Bc. Edita Havrlant , Bc. Eva Pusztiová , Ing. Anna Péliová , Ing. Emília Kapišinská , Ing. Mária Vnuková , Mgr. Gizela Hanová