Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieIng. Peter Zajác HACCP Consulting
Adresa vzdelávacej inštitúcieSlivková 12, 95101 Nitrianske Hrnčiarovce
Názov vzdelávacieho programuSupervízor bezpečnosti potravín
Názov moduluSupervízor bezpečnosti potravín
Celkový rozsah10,0
Číslo potvrdenia o akreditácii2290/2019/112/2
Dátum vydania potvrdenia5. 12. 2019
Cieľová skupinaOsoby pracujúce v riadiacich a rozhodujúcich pozíciach v oblasti potravinárstva a gastronómie so záujmom získať vyššie odborné vedomosti v oblasti požiadaviek potravinového práva, HACCP, systémov manažérstva kvality a bezpečnosti potravín a ich kontroly.
Profil absolventaAbsolvent vzdelávacieho programu ovláda zásady hygieny potravín a Správnej výrobnej praxe z pozície riadiaceho pracovníka. Je schopný aplikovať, udržiavať a kontrolovať systém analýzy rizík a kritických kontrolných bodov HACCP a požiadavky systémov manažérstva kvality a bezpečnosti potravín. Pozná aktuálne požiadavky potravinového práva a vie ich aplikovať v praxi.
Odborný garantIng. Peter Zajác PhD.
LektoriIng. Jozef Čapla PhD., Ing. Peter Zajác PhD.