Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieAsociácia podnikateľov poskytujúcich remeslá a služby
Adresa vzdelávacej inštitúcieBudyšínska 3026/20, 831 03 Bratislava
Názov vzdelávacieho programuKuchár - Kuchárka
Názov moduluKuchár - Kuchárka
Celkový rozsah500,0
Číslo potvrdenia o akreditácii3547/2019/86/2
Dátum vydania potvrdenia26. 9. 2019
Cieľová skupinaOsoby so záujmom získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon kuchárskych prác
Profil absolventaAbsolvent vzdelávacieho programu pozná zásady bezpečnosti a ochrany pri práci, technológiu prípravy teplých a studených jedál, zásady hygieny a výrobnej praxe - HACCP, odbornú terminológiu, ekonomické a právne aspekty podnikania. Ovláda normovanie a kalkulácie množstva surovín pri príprave teplých a studených jedál, technologické postupy, spracovanie a uskladňovanie surovín, prácu s prístrojmi a zariadeniami pri príprave pokrmov studenej a teplej kuchyne, techniky expedície, estetickej úpravy a stolovania pokrmov v bežnej prevádzke a pri slávnostných príležitostiach.
Odborný garant Renáta Hermanová
Lektori Juraj Drahoš , Renáta Hermanová