Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieSlovenská živnostenská komora
Adresa vzdelávacej inštitúcieDolné Rudiny 3, 01001 Žilina
Názov vzdelávacieho programuKuchár
Názov moduluKuchár
Celkový rozsah500,0
Číslo potvrdenia o akreditácii1702/2018/12/8
Dátum vydania potvrdenia30. 1. 2018
Cieľová skupinaOsoby so záujmom získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon kuchárskych prác
Profil absolventaAbsolvent vzdelávacieho programu pozná zásady bezpečnosti a ochrany pri práci, technológiu prípravy teplých a studených jedál, zásady hygieny a výrobnej praxe - HACCP, odbornú terminológiu, ekonomické a právne aspekty podnikania. Ovláda normovanie a kalkulácie množstva surovín pri príprave teplých a studených jedál, technologické postupy, spracovanie a uskladňovanie surovín, prácu s prístrojmi a zariadeniami pri príprave pokrmov studenej a teplej kuchyne, techniky expedície, estetickej úpravy a stolovania pokrmov v bežnej prevádzke a pri slávnostných príležitostiach.
Odborný garantIng. Janka Krošláková
LektoriIng. Janka Krošláková