Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieAT CONSULT spol. s r.o.
Adresa vzdelávacej inštitúcieHviezdoslavov 123, 930 41 Hviezdoslavov
Názov vzdelávacieho programuEpidemiologicky závažné činnosti v potravinárstve
Názov moduluVýroba potravín, manipulácia s nimi a ich uvádzanie do obehu II. - Správna výrobná prax v potravinárstve a HACCP
Celkový rozsah11,0
Číslo potvrdenia o akreditácii3535/2017/49/1
Dátum vydania potvrdenia26. 5. 2017
Cieľová skupinaPodnikatelia, ktorí začínajú podnikať v potravinárskom priemysle, alebo vedúci pracovníci, ktorí vedú tím pracovníkov v potravinárskom priemysle.
Profil absolventaAbsolvent modulu ovláda zásady správnej hygienickej, skladovacej a výrobnej praxe systému HACCP. Naučí sa správne určiť a monitorovať kritické kontrolné body (CCP) a kontrolné body (CP) vo výrobnom procese. Vie ako zaznamenávať veličiny, ktoré sa v potravinárstve monitorujú za účelom znižovania zdravotného rizika - vypĺňanie záznamov a záznamových hárkov. Získa vedomosti pre vykonávanie interných kontrol v potravinárskych prevádzkach.
Odborný garantMVDr. Marián Rozložník
LektoriIng. Martina Micenková , MVDr. Marián Rozložník