Domov   Kontakty   Prihlásenie       

Informačný systém ďalšieho vzdelávania

Detail vzdelávacieho programu

Vzdelávací program
Názov vzdelávacej inštitúcieAT CONSULT spol. s r.o.
Adresa vzdelávacej inštitúcieHviezdoslavov 123, 930 41 Hviezdoslavov
Názov vzdelávacieho programuEpidemiologicky závažné činnosti v potravinárstve
Názov moduluVýroba potravín, manipuláciu s nimi a ich uvádzanie do obehu I. - Základy hygieny pre prácu v potravinárstve
Celkový rozsah10,0
Číslo potvrdenia o akreditácii3535/2017/49/1
Dátum vydania potvrdenia26. 5. 2017
Cieľová skupinaPracovníci pracujúci alebo so záujmom pracovať v prevádzkach potravinárskeho priemyslu.
Profil absolventaAbsolvent modulu získa odborné vedomosti a zručnosti potrebné na výkon epidemiologicky závažných činností v prevádzkach potravinárskeho priemyslu na všetkých stupňoch (výroba, distribúcia, predaj, manipulácia, výdaj). Pozná legislatívne požiadavky a vie ich prakticky aplikovať na jednotlivé typy potravinárskych prevádzkarni. Vie správne vykonávať sanitáciu (čistenie a dezinfekciu). Pozná postupy dodržiavania osobnej a prevádzkovej hygieny. Získa základné vedomosti o pôsobení mikroorganizmov a o ochoreniach, ktoré môžu byť spôsobené konzumáciou nebezpečných potravín.
Odborný garantMVDr. Marián Rozložník
LektoriIng. Martina Micenková , MVDr. Marián Rozložník